Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Rajtarská směs

Autor: šplechťule, Marek 10/03 , 16.2.2004

250g vepřové kýty, 200g měkkého salámu, 60g oleje, pět lžic kečupu, 40g másla, 3 cibule, mletá sladká paprika, solamil, feferonky, sůl, masox


 


Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme sladkou paprikou a promícháme se lžící solamilu rozpuštěného ve vodě. Směs necháme ležet do druhého dne. Druhý den maso orestujeme na oleji, přidáme na nudličky nakrájený salám, pokrájenou cibuli, jemně nasekané feferonky, podlijeme vývarem a podusíme. Nakonec přidáme kečup a zjemníme máslem


 


Pozn. já to do druhého dne nenechávám, stačí cca hoďka

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1724 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.