Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Houbovník pro Jitřenku

Autor: rain , 19.12.2004

Sušené nebo mražené houby osmahneme na cibulce, přidáme sůl pepř, kmín, majoránkua hoooooodně česneku, necháme zchladit.Smícháme s houskaminamočenými v mlécea přidáme rozšlehaná vejce (1-2) a do křupava opečenou libovější anglickou slaninu nebo uzené maso. Rozmažeme na vymazaný plech (máme radši slabší vrstvu, aby se hezky propekla a byla křupavá, radši peču na dvakrát), pečeme dozlatova. Jednoduché a vděčné (když se nemá na Štědrý den jíst), dřív jsem to nejedla, ale uzpůsobila jsem si recept a už jsem se k manželovi přidala :o)))

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 767 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.