Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Špagety s tuňákem od Severky

Autor: listopad , 1.2.2004
Zesklovatíme cibulku, přidáme konzervu tuňáka ve vlastní šťávě (řezy jsou lepší než drcený). Osolíme, opepříme, okořeníme dle chuti (bazalka, oregano apod. - já dávám směs na pizzu) a jemně prohřejeme. Mícháme lehce, aby se tuňák úplně nerozpadl. Pak vyklopíme plechovku loupaných rajčat i se šťávou (popř. čerstvých bez slupky), lehce vydusíme vodu a podáváme na špagetách, sypané sýrem. Mňamky!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 148 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.