Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Topinky Arnošta

Autor: listopad , 1.2.2004
U krajíce chleba nebo veky vykrojíme střídu. Kůrku hodíme na rozpálený olej a dovnitř pustíme vajíčko. Porušíme žloutek, aby se roztekl a necháme ztuhnout tak, aby vajíčko vytvořilo jakési dno. Mezitím pomažeme střídu játrovou paštikou. Na ztuhlé vejce střídu přiklopíme paštikou dolů. Přitiskneme. Škvírou mezi kůrkou a střídou vyteče zbytek vajíčka. Opatrně otočíme a opečeme z druhé strany. Hotovou dobrotu ozdobíme kečupem a hořčicí (což já tedy nedělám, já radši bez). Chutná skvěle!

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 156 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.