Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Medailonky s kuřecími játry

Moooooc výborný nedělní oběd

Autor: listopad , 3.2.2004

V originálu se mají dělat z divočáka, ale jak často vám manžel picne a přinese domů divoké prase? Já to tedy dělám z hovězího. Nejlépe z roštěnek. Ty řádně naklepeme a rozkrájíme na menší medailonky. Posolíme, posypeme zvěřinovým kořením, potřeme olejem s trochou solamylu. Necháme odležet - nejlépe přes noc aby maso změklo. Maso pak prudce opečeme na pánvi a přendáme na teplý talíř. Na téže pánvi orestujeme drůbeží játra, na kolečka nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a přidáme rozdrcený česnek. Touto směsí pokryjeme hovězí medailonky a můžeme podávat, nejlépe s bramborovou kaší. Mňaaaaam.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 133 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.