Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Játřinec

Autor: šplechťule, Marek 10/03 , 5.3.2004

600g vepřových jater, 150g žampionů, tuk, 3 cibule, 1,5 dl smetany, pepř, majoránka, sůl


 


Játra nakrájet na silnější nudle, které opečeme na pokrájené cibuli s tukem. Okořenit. Pak zalijeme smetanou a přidáme pokrájené žampiony. Když už jsou játra měkká dokořenit dle chuti a sníst s hranolkama  nebo bramborama nebo pečivem, nebo čím chcete :o))))))))))

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 160 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.