Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Tuňákové tousty aneb Večeře raz dva

Autor: Severka + P 14 + L 10 + N 8 , 7.5.2004

Plechovku tuňáka ve vlastní šťávě slijeme a obsah smícháme s majonézou. Osolíme, opepříme a přimícháme nakrájenou naťovou cibulku. Namažeme na chleba (klasický je chutnější než toustový), přikryjeme plátkem sýra, posypeme pálivou paprikou, naskládáme na plech a zapečeme, až se sýr rozpustí.


Na 1 osobu počítáme 1 střední konzervu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 506 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.