Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Potraviny vhodné pro přípravu nemléčných příkrmů

Autor: listopad , 20.5.2004

Potraviny vhodné pro přípravu nemléčných příkrmů, obvykle nevyvolávající alergické reakce


 




Zelenina: mrkev, zelená okurka, cuketa, dýně, černý kořen, kořen petržele, kedluben, všechny zelené saláty, špenát, mangold, červená řepa, pórek, květák, zelí , kapusta, zelené luštěniny, zelený hrášek


 



Ovoce: hrušky, jablka, třešně, švestky, mirabelky, meruňky, hrozny, meloun, banán, avokádo, borůvky


 



Obilniny:rýže, proso, oves


 



Maso:drůbeží, telecí, hovězí,jehněčí, králičí


 



Sladidla: čistý hroznový cukr, zahuštěná jablečná nebo hroznová šťáva


 



Pojící prostředky: rýžový, kukuřičný a bramborový škrob


 



Oleje a tuky: rostlinné oleje, margaríny bez mléčné bílkoviny


 



Čaje: dětský čaj, šalvěj, sléz, lipový květ, fenykl, černý bez


 



Šťávy:jablečná, hrušková, hroznová . Šťávy používáme jen tehdy, jestliže dítě snáší celé ovoce, ze kterého je šťáva připravena.


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 326 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.