Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

COURAČKA

Autor: Bellana , 11.3.2005
 

Kysané zelí


Brambory


Litr mléka


Smetana ke šlehání


Hladká mouka


Kmín


Sůl


Ocet


 


Kysané zelí dáme povařit (ne moc vody), osolíme, okmínujeme. Když je zelí měkké, rozmícháme v hrnečku trochu mléka s hladkou moukou a přidáme k zelí – vytvoří se taková kaše. Tu zalijeme mlékem, pro mlsouny i šlehačkou, a přivedeme do varu. Na konec přidáme uvařené brambory, dochutíme trochou octa a je hotovo.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 345 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.