Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Rizoto italského venkovana

Autor: Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 , 31.8.2005

suroviny: cuketa, 4 rajčata, dva porky, ster. hrášek, kuřecí vývar - já dávám jen kostku pokud to není pro matese, to si pak odpustím, cibule, strouhaný sýr, rýže, olej, pepř, sůl


 


Na oleji zpěníme cibuli, přidáme cuketu bud na plátky nebo nastrouhanou jak kdo rád, hrášek, porek a dusíme. Spaříme rajčata, oloupeme, pokrájíme a dusíme dál se zel. směsí. Nakonec vmícháme rýži s vývarem, pepř a sůl a dál dusíme do změknutí rýže. Po vypnutí vařiče přidáme sýr, necháme roztavit a podáváme ozdobené dalším sýrem.


Dobrou chuť přeje Sima

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 413 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.