| 2 plechovky slazeného kondenzovaného mléka - vaříme 2 hodiny,po vychlazení otevřeme,nalijem do mísy,přidáme 1/4l rumu a ušleháme.A je to moooooooooooooc dobrý likérek.Letos si ale musím nechat zajít chuť,tak si udělám ten Pavlínčin karamelovník!!!!!!!!MŇŇŇAAAAAAAAAAAAAAAAAAM 
 A to Ssilviino vylepseni s kokosem: 
 My taky dělali karamelovo kokosový likér, postup je stejný, jen ještě v nesladkém kondenzovaném mléku necháme přes noc vyluhovat nastrouhaný kokos a pak přecedíme a přidáme to uchucené mléko k tomu karamelu a dle chutí přidáváme rum. Já když ho dělala, tak jsem měla pocit, že rumu je stále nedostatek, už se mi nějak ztrácela chut v pusince.:o)) Jinak byliyz toho přes dvě láhve, ale karamel byl ze dvou plechovek.:o)) |