Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Zakladna omacka na spagety (od argentinskych talianov)

Autor: ZuziP , 23.9.2005

1 stredne velka cibula - nadrobno, 1 velka mrkva – nastruhat na jemno.


Osmahnut na oleji (mal by byt olivovy podla talianov, ale ja ju robim aj na obycajnom), podusit. Pridat paradajkovy pretlak, osolit, okorenit, pridat za lyzicu cukru, bobkovy list a cele korenie, pripadne bujon a povarit. Ked je hotova, vybrat cele korenie a bobkovy list a pridat 2-3 roztlacene struciky cesnaku.


Variacie: da sa pridat maso (aj hotove z predchadzajuceho dna, tuniak alebo ina zelenina)


 

Hodi sa na cestoviny, alebo na gnocchi.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 205 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.