| 
	| 
	
	
 |  
PAŘÍŽSKÉ ŘEZY |  
 |  
| Autor: KačkaAš-Kačka 2/04+Anežka 7/07 , 7.3.2007 |  |  
 |  | Na těsto:2 skleničky polohrubé mouky,1 sklenička cukru,1/2 skleničky oleje,1 sklenička vlažného mléka,2-3 lžíce kakaa,1 prášek do pečiva,3 celá vejce.Na pařížský krém:2 šlehačky na šlehání,2 ledové kaštany.Na posypání: 1 čokoládka MARGOT.Z ingrediencí na těsto vše elektrickým šlehačem vyšleháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč.Upečeme jako piškot.Necháme vychladnout.Den před pečením těchto řezů si svaříme na plotně šlehačky s tyčinkami ledových kaštanů,necháme vychladnout a dáme do lednice do druhého dne.Druhý den,jak si upečeme piškot a necháme ho vychladnout,tak si ty šlehačky vyšleháme do krému.Krém natřeme na vychladlý piškot a hustě postrouháme čokoládou margot. |  
	
  |  
 
Zobrazeno doposud 1221 x. 
 | 
 |