Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

<<Následující článek(prohlížení deníku bezmasé dobroty)

CUKEŤÁKY

je to vpodstatě stejné jako bramboráky

Autor: macinam , 24.8.2005

suroviny: cuketa, česnek, majoránka, mouka hladká, vajíčka, sůl


postup:  cuketu(y) okroužláme, vabereme jádra a nastrouháme na hrubo, trochu je prosolíme a necháme chvíli odležet, jak pustí šťávu, tak je vymačkáme. potom přidáme všechny ostatní přísady, smícháme těsto jako na bramboráky a smažíme tenké placičky na rozpálené pánvi


je možné je udělat napůl z cukety a napůl z brambor, samotné jen z cuket sou ale mnohem jemnější a počítejte, že se jich sní mnohem víc, ale sou lehké a snadno stravitelné

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 186 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.