Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Zeleninové těstoviny pana Codůmdal

Autor: Katka s Johankou , 7.4.2006

Chceme-li lehké jídlo, které nám kilínek nepřidá, postupujeme takto: Vyběhneme na zahrádku (nebo do obchodu) a nahromadíme papriky, rajčata, salátové okurky, cibulku i s natí, nať petrželky nebo jinou podobnou křehkou zeleninu. Vše nasekáme a dáme do mísy, zlehka osolíme, opepříme a zakápneme několika kapkami nejlépe olivového oleje.


Uvaříme kvalitní těstoviny (nešetřte penězi, nejlepší jsou bezvaječné semolinové - nelepí se) a neproplachujeme je, aby nevychladly. Vyklopíme je do mísy na zeleninu, promícháme a horké podáváme. Dojídat se dá i vychladlé. Leč není dobré salát ohřívat nebo jej smíchávat když jsou těstoviny studené - onení to ono.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 352 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.