| 
	| 
	
	
 |  
Kuřecí stehýnka po italsku |  
 |  
| Autor: Cecill + Natálie 13.10.07 , 18.2.2005 |  |  
 |  Kuřecí stehýnka – lépe jen tzv. paličky, počet přizpůsobit počtu strávníků a hladu  1 velký nebo 2-3 menší pórky Cca 2-3 stroužky česneku Sladká paprika, ďábelská směs, majoránka, mletý pepř, sůl Máslo Sladká smetana
 
  Okořeněná stehýnka dáme spolu s trochou másla, na kolečka nakrájeným pórkem a česnekem na plátky péct do trouby v pekáčku asi na 180, průběžně trochu podléváme vodou do té doby, až jsou stehýnka hotová, v konečné fázi přilijeme 1 sl. Smetanu a promícháme s výpekem a vložíme na chvilku zpět do trouby, pro barvu i chuť můžeme ještě přidat více koření i třeba sušeného česneku. Podáváme s těstovinami – penne nebo tagliatelle
  |  
	
  |  
 
Zobrazeno doposud 308 x. 
 | 
 |