Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Brambory zapečené se slehačkou

Autor: LenkaVa , 30.11.2005

suroviny: brambory, maso, cibule, koření (třeba na krůtí maso), sůl, pepř, šlehačka na vaření (smetana), strouhaný sýr


postup: brambory , maso i cibuli nakrájíme na plátky a do zapékací misky vrstvíme – brambory, cibuli, maso, vždy prokořeníme.


Dáme péci. Těsně před dopečením zalijeme smetanou.


Nakonec posypeme strouhaným sýrem.


Pokud to chceme urychlit, je možno brambory jemně předvařit a maso orestovat na pánvi .)



Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 220 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.