| 
 Ingredience: 20 g libového masa
 240 g mrkve
 20 g oleje
 
 
 
 
 
 Postup přípravy: Maso nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji, osolíme, podlijeme a dusíme. Mrkev nakrájíme, přidáme k masu a dusíme do měkka.
 
   
 DUŠENÉ KEDLUBNY (4 PORCE)
 Ingredience: 600 g kedluben
 5 g hladké mouky
 20 g oleje
 petrželka
 
 
 
 
 
 Postup přípravy: Připravíme světlou jíšku z oleje a hladké mouky. Zředíme ji horkou vodou
 a osolíme. Přidáme nakrájené kedlubny a dusíme do měkka. Podle chuti
 přisladíme a osolíme. Ozdobíme nasekanou petrželkou
 
   
 
 Ingredience: 200 g čočky
 80 g cibule
 10 g oleje
 40 g kyselé okurky
 saturejka, ocet
 
 
 
 
 
 Postup přípravy: Čočku, která byla přes noc namočená, slijeme, znovu zalijeme, přidáme
 saturejku, uvaříme do měkka. K vychladlé čočce přidáme nakrájenou cibuli a kyselou okurku. Přidáme malé množství oleje a podle chuti ocet.
 
   |