Re: Anketa 2
Beruš, co sis to přítáhla....

NO vidíš jak se synek polepšil

Sáro barvy mm gelovky od Wiltonu (sice jedna sotjí 80,- ale dává se jí pidi množství a krásně barví , doporučuju).
Tělová (lidská) dávám žlutou, růžovou (pokud nemáš tak červenou) a pidi drtek hnědé. ale fakt v pidi množstvích. Na prasečí jsme nedávala hnědou. a víc červené.
Korpus na takovéhle dorty peču ze dvojité dávky a peču to v tom hlubokém plechu na koláče. TAhle Pepa byla asi ze 2/3 zbytek jsme upotřebila v jiném dortu.
Potahuju mléčnou hnotou(falešný marcipán od Aldošky), lepím to na dort meruňkovou marmeládou. Já dělám takové těsto na bábovku s oříšky a čokoládou my moc ty klasiclé korpus+krém nemusíme. I když jednou jsme dělala ten z kondenzovaného mléka a to je fakt dobrota.
Mě to taky trochu ztuhme, ale krájet to jde. Dáváš dort do lednice? Já ne. Kdybys ho dala tak on ti natáhne vlhkost a marcipán změkne (ale bacha nesmí se to přehnat).
Když budeš mít nějaké dotazy klíďo piš pokud budu vědět ráda zodpovím

PS: soused má velkou blůmu ... a co myslíte kde končí ty jeho sklizně

Kač.
Odpovědět