
. Nevyskočí mi perník, kefírová buchta a teď moučník na zítřejší oslavu. Už mě to štve. Nepeču nějak moc často, ale mám pocit, že dřív jsem tenhle problém neměla. Troubu mám furt stejnou, dělám to taky furt stejně a peču dokola to samé. Ale třeba mi to nevyskočilo i dřív, jen jsem to tolik neřešila. V čem může být problém? Prášek do pečiva dávám podle receptu, dneska jsem ho možná dala o malinko míň, nevím - mělo ho být půlka, tu půlku odhaduju, tak možná to byla "menší půlka". Troubu předehřeju na 200, pak stlumím na 170-180. Dneska jsem možná měla dát nižší teplotu - do těsta se dává šlehačka - tak jestli to třeba nějak nevadilo. Je z toho prostě tenká placka.... Ach jo. Nevíte někdo, jak tomu předejít????
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.