To co dělá teta je, že plech poleje olej na 1cm olelje a pak tam dá ty řízky a v tom se to máchá. Ale prý je to tak správně, tak nevím.
). Já řízek po dosmažení ihned jak ho držím, namočím do vroucí vody, která mi vedle pánve bublá. Z řízku se smyje ten olej a zůstane křupavý.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.