| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

23.11.2012 20:58:22 Tante Ema

Re: Polevka s cizrnou

Za mě: nedávala bych cizrnu do vývaru.
Když ji uvaříš společně se zeleninou podušenou na másle a dochutíš třeba česnekem utřeným s majoránkou, sušeným droždím.. budeš mít dost dobrou a sytou polévku.
Z vývaru s nudlemi jiná polévka na další den.
Ale nic tragickýho se nejspíš nestatne ani s cizrnou ve vývaru. Když ji tam dáš už uvařenou, zůstane ti polévka čirá. Když to uvaříš společně,vyluhují se ti minerálie atd z cizrny, nepřijdeš o ně, chuť se změní.
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Téma: Polévka s cizrnou Miko1 + 2 23.11.2012 20:39
*Re: Polevka s cizrnou Tante Ema 23.11.2012 20:58
**Re: Polevka s cizrnou Miko1 + 2 23.11.2012 21:2
***Re: Polevka s cizrnou Tante Ema 23.11.2012 21:40
****Re: Polevka s cizrnou Miko1 + 2 24.11.2012 12:34

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.