| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

11.12.2012 10:51:10 Lei

Polotovar na sulc

Hezký den, poraďte, nafasovala jsem kbelíček čehosi, co je základem sulcu - tedy - je to zřejmě sulc v té nejčistší podobě - rosolovitá poloprůsvitná asi namletá hmota jemné tlačenkovité vůně (bylo to zmrzlé, teď to rozmrzlo a podoba se nijak nezměnila ~:-D). Plus k tomu instrukce ve stylu "teď to musíš dochutit, no dyť víš, koření, zelenina, vývar...".

No, dyť nevím, přesněji nevím, jak postupovat - mám udělat vývar, v něm povařit dejme tomu kořenovou zeleninu a divoké koření a v tom pak rozpustit tu hroudičku? Vývaru asi ne moc, aby to bylo pak po ztuhnutí dost tuhé, ne? Netuším, jestli tohle mám ještě nechat přejít varem nebo ne...můžu to dát normálně do hrnce a koření a vývar (mám v mrazáku zredukované kostky vývaru) do toho? Cibule se do toho taky dává? Syrová? Dárce kbelíčku teď nezastihnu.

Napadlo mne ještě uvařit vajíčka a dát pak dovnitř na kolečka, ale to je už jen detail, nejdřív potřebuji poradit, co s tím...

Díky za rady ~w~.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Polotovar na sulc Lei 11.12.2012 10:51
*Re: Mám polotovar na sulc - co dál? Lei 11.12.2012 10:52
*Re: Mám polotovar na sulc - co dál? Meta 11.12.2012 11:20
**Re: Mám polotovar na sulc - co dál? Lei 11.12.2012 12:0

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.