| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

11.12.2012 11:20:47 Meta

Re: Mám polotovar na sulc - co dál?

Když to právě záleží na zvyklostech a chuti rodiny. Dala bych do malého kastrůlky vyvařit divoké koření (min. bobkový list, pepř, nové koření), kdybych dávala kořenovou zeleninu (nedávám), tak bych ji zvlášť uvařila, pokrájela, stejně jako okurku, popř. kapie, či jinou zeleninu naloženou na kyselo, vajíčko, když máte rádi. Pak bych hmotu opatrně pomaloučku rozehřála, vlila do ní přes cedníček vývar z koření, dosolila, dokyselila octem, vmíchala zeleninu, rozlila do forem a přidala plárky vajíčka.
Odpovědět
Průběh diskuze (4 názorů)
Téma: Polotovar na sulc Lei 11.12.2012 10:51
*Re: Mám polotovar na sulc - co dál? Lei 11.12.2012 10:52
*Re: Mám polotovar na sulc - co dál? Meta 11.12.2012 11:20
**Re: Mám polotovar na sulc - co dál? Lei 11.12.2012 12:0

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.