| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

7.1.2013 20:18:30 withep

Re: Měkký a nadýchaný piškotový korpus

No, nevím, jestli to, co znáš z cukráren, bude to pravé ořechové, budou tam různé přídavné a kypřící látky. Já dělám korpus z normálního piškotu (tj. nedávám máslo, jen): 120g polohrubé mouky (dávám bio), 90g cukru (dávám třtinový), 6 vajec (optimálně domácí). Ušlehám žloutky, zatímco šlehám bílky, vmíchám do žloutků část mouky, potom vmíchávám střídavě ušlehaný sníh a zbylou mouku, a hned s tím do trouby rozehřáté na 170 stupňů.
Odpovědět
Průběh diskuze (13 názorů)
Téma: Měkký a nadýchaný piškotový korpus Beky+Dany 7.1.2013 20:12
*Re: Měkký a nadýchaný piškotový korpus štěpánkaa 7.1.2013 20:18
**Re: Měkký a nadýchaný piškotový korp... Beky+Dany 7.1.2013 20:26
***Re: Měkký a nadýchaný piškotový ko... Veverka. 7.1.2013 22:19
*Re: Měkký a nadýchaný piškotový korpus withep 7.1.2013 20:18
*Re: Měkký a nadýchaný piškotový korpus Hanka-1978 7.1.2013 20:22
*Re: Měkký a nadýchaný piškotový korpus Ropucha + 2 7.1.2013 20:28
*Re: Měkký a nadýchaný piškotový korpus Simča, dcery *1988 a 1997 7.1.2013 21:38
**Re: Měkký a nadýchaný piškotový korp... JiBi* 7.1.2013 21:53
***Re: Měkký a nadýchaný piškotový ko... Simča, dcery *1988 a 1997 7.1.2013 22:15
*Re: Měkký a nadýchaný piškotový korpus anemon 8.1.2013 5:49
*Re: Měkký a nadýchaný piškotový korpus Dery 8.1.2013 7:36
*Re: Měkký a nadýchaný piškotový korpus 1.3Magráta13 8.1.2013 8:29

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.