Ty moje byly takové hutné. Uklidňuju se tím, že v obchodech do toho asi přidávají nějaké chemické kypřící látky. Ale stejně - nemáte někdo tip, jak udělat celozrnné housky pěkně nadýchané? Jinak do těsta jsem dávala 300 g celozrnné pšeničné mouky a 100 g hladké mouky. Díky za případné tipy.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.