| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

10.2.2013 9:23:14 Hanka-1978

Nadýchané domácí housky

Včera jsem pekla podle receptu z www stránek pro domácí pekárny tmavé housky. Těsto krásně vykynulo, udělala jsem houstičky, nechala ještě chvíli dokynout a upekla. Housky byly dobré, to ano, ale prostě jsem čekala takové ty krásně nadýchané křupavé kaiserky z obchodu :-)Ty moje byly takové hutné. Uklidňuju se tím, že v obchodech do toho asi přidávají nějaké chemické kypřící látky. Ale stejně - nemáte někdo tip, jak udělat celozrnné housky pěkně nadýchané? Jinak do těsta jsem dávala 300 g celozrnné pšeničné mouky a 100 g hladké mouky. Díky za případné tipy.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Nadýchané domácí housky Hanka-1978 10.2.2013 9:23
*Re: Nadýchané domácí housky Beruška+J02A07T10 10.2.2013 9:25
*Re: Nadýchané domácí housky angrešt 10.2.2013 9:26
*Re: Nadýchané domácí housky Zajoch ušatej 10.2.2013 9:27
*Re: Nadýchané domácí housky Hanka-1978 10.2.2013 9:35
*Re: Nadýchané domácí housky Ursus+3 10.2.2013 12:46
**Re: Nadýchané domácí housky Hanka-1978 10.2.2013 13:52
*Re: Nadýchané domácí housky Edysha 10.2.2013 13:15

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.