| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

10.2.2013 13:15:42 Edysha

Re: Nadýchané domácí housky

Pridej do toho kvasek, pouzivam suseny. Den pred pecenim smicham vrchovatou lzici s teplou vodou,zitnou moukou a mletym kminem. Dam prikryte ubrouskem na topeni. Druhy den to vyleju do pekarny, pridam sul, lzici oleje, mouku, 1/4drozdi,lzicku cukru a dle potreby vodu/mouku, aby testo bylo nelepive. S kvaskem jsou ty housky uplne jine,krasne perove. Proste jako od pekare a to i chutove. Ten kvasek tomu da smrnc.
Odpovědět
Průběh diskuze (8 názorů)
Téma: Nadýchané domácí housky Hanka-1978 10.2.2013 9:23
*Re: Nadýchané domácí housky Beruška+J02A07T10 10.2.2013 9:25
*Re: Nadýchané domácí housky angrešt 10.2.2013 9:26
*Re: Nadýchané domácí housky Zajoch ušatej 10.2.2013 9:27
*Re: Nadýchané domácí housky Hanka-1978 10.2.2013 9:35
*Re: Nadýchané domácí housky Ursus+3 10.2.2013 12:46
**Re: Nadýchané domácí housky Hanka-1978 10.2.2013 13:52
*Re: Nadýchané domácí housky Edysha 10.2.2013 13:15

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.