| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

4.3.2013 7:49:32 Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13

Re: Uzené maso

já hodinu vařím bez tlakáče, vyndám, plátky pak ještě zlehka opeču na másle a z vývaru dělám polévku, nechávám si na ni část masa stranou. osolím, hodím zeleninu a kroupy nebo rýži~w~ to je jedna z mých opravdu oblíbených a hlavně využiješ fakt všechno, tudíž i ten vývar ~R^
Odpovědět
Průběh diskuze (14 názorů)
Téma: Uzené maso Jana, 2/07+10/08+5/11 4.3.2013 7:35
*Re: Uzené maso Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 4.3.2013 7:46
**Re: Uzené maso Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 4.3.2013 7:49
***Re: Uzené maso Jana, 2/07+10/08+5/11 4.3.2013 7:54
****Re: Uzené maso Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 4.3.2013 8:1
**Re: Uzené maso Girili 4.3.2013 12:3
*Re: Uzené maso Senedra 4.3.2013 7:59
**Re: Uzené maso Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 4.3.2013 8:1
*Re: Uzené maso Černá kronika 4.3.2013 8:31
**Re: Uzené maso Černá kronika 4.3.2013 8:38
*Re: Uzené maso Persepolis 4.3.2013 8:47
**Re: Uzené maso Persepolis 4.3.2013 8:50
***Re: Uzené maso anela 4.3.2013 10:23
*Re: Uzené maso Moncaka 4.3.2013 10:46

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.