) - restované lišky, zalité smetanou, opepřeno, osoleno, ocitronováno, pak prostou česnekovou (jen přípečky rozředěné vývarem, do toho třený česnek a plátek čerstvého másla), brusinkovou (na přípečky mražené brusinky, trochu balsamikového octa a trochu medu), koprovou (přípečky uvolit smetanou, přidat sekaný čerstvý kopr, sůl, citron), kaparovou (přípečky uvolnit vývarem nebo koňakem, přidat kapary a trochu strouhané citronové kůry)
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.