d masa panák whisky, zapálit-oflambovat, nechat zchladnout, ve hmoždíři nadrcený pepř a smetana.......ta whiska tomu dodá neuvěřitelný šmak
a ještě jedna mi strašně chutnala, ale nevím, jestli si pamatuju přesně recept. Osmažená cibulka, zalitá kávou a třtinový cukr, lehce povařeno. Obě jsou od Polreicha, takže možná najdeš na netu
jinak ty tvoje omáčky zní taky luxusně, určitě vyzkouším 
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.