| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

3.7.2013 20:36:41 FialoFka

Re: Proč mám suché vepřové maso z papiňáku?

40 minut jsem ho dělala i v předchozím papiňáku a problém jsem neměla. Kuře 15 minut, vepř 40 minut, hovězí 50 minut. Hovězí kližku mám z toho Fagoru taky sušší.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Suché vepřové maso z papiňáku FialoFka 3.7.2013 20:35
*Re: Proč mám suché vepřové maso z papi... FialoFka 3.7.2013 20:36
**Re: Proč mám suché vepřové maso z pa... lena 3.7.2013 21:58
***Re: Proč mám suché vepřové maso z ... FialoFka 3.7.2013 22:0
*Re: Proč mám suché vepřové maso z papi... Brita 3.7.2013 20:59
**Re: Proč mám suché vepřové maso z pa... radka 4.7.2013 11:16
***Re: Proč mám suché vepřové maso z ... Simča, dcery *1988 a 1997 4.7.2013 15:35
*Re: Proč mám suché vepřové maso z papi... HelenaPa 4.7.2013 7:0
*Re: Proč mám suché vepřové maso z papi... Tabitha+2 4.7.2013 8:23
**Re: Proč mám suché vepřové maso z pa... Tabitha+2 4.7.2013 8:24

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.