Svynko, buď v pohodě, potěším tě - taky mám tříšuplíkovej mrazák a taky dost často praská ve švech. Nějaký ten navíc bych brala všema deseti, ale momentálně není kam dát, občas expanduju do mámina mrazáku, která jej má poloprázdný. Složení - jedno šuple zelenina (zpravidla koupím víc toho, co právě je a vypadá dobře...část zpracuju hned, přebytky zamrazím pro případ nouze), druhý šuple maso (podobně jako u tebe), třetí šuple směs ledasčeho - od ovoce přes pár porcí vývaru až po domácí nanuky. Na každodenní nakupování a vaření obvykle nemáme čas, takže se mrazák jako "přestupní stanice" mezi týdenním nákupem a uvařením občas hodí. Navíc pokud se mám rozhodnout, jestli koupím kvalitní suroviny z dobrého, ale míň dostupného zdroje ve větším množství a zamrazím, nebo budu odkázaná na nejbližší market s každodenně dostupnými potravinami nevalné kvality, mrazák je jasná volba. Ale chápu toho, kdo má solidního řezníka a zelináře kousek od domu a je třeba na rodičáku, nebo s pravidelnou a rozumnou pracovní dobou, že si uvaří z čerstvých surovin a nemrazí.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.