Člověk tu chvilku néni a všichni se přejmenujou tak, že mám problém rozpoznat, o koho jde.
Dokonalá technologická kniha o zavařování je Libuše Vlachová - starší dílko, ale lepší dosud nevyšlo, je tam vše do detailů. Stručné technologické vysvětlení a co a proč a jak při zavařování najdeš i u mě v knížce.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.