| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

30.11.2013 18:36:53 angrešt

Re: Tapenada

černé olivy (cca čtvrtkilo) vypeckovat, dát do sekací nádobky od tyčáku společně se 7 ančovičkama, 2 lžícema kaparů, 1 utřeným stružkem česneku a asi 5 lžícemi olivového oleje. toho možná bude potřeba přidat, někdy to chce víc naředit, záleží, jak suché jsou ty olivy.
A projet sekáčkem, ale ne úplně do hladka, měla by trochu být znát struktura.

Důležitá je hlanvě kvalita oliv, musejí to být opravdu černé, tedy zcela zralé olivy. Ne ty mrchy dobarvované železem.
Odpovědět
Průběh diskuze (13 názorů)
Téma: Tapenada Mapi 30.11.2013 15:34
*Re: Tapenada M+2 30.11.2013 17:11
*Re: Tapenada angrešt 30.11.2013 18:36
**Re: Tapenada Mapi 30.11.2013 18:39
***Re: Tapenada angrešt 30.11.2013 18:44
****Re: Tapenada angrešt 30.11.2013 18:56
*****Re: Tapenada Mapi 30.11.2013 20:12
*Re: Tapenada Papillon 30.11.2013 19:8
**Re: Tapenada Papillon 30.11.2013 19:10
**Re: Tapenada angrešt 30.11.2013 19:45
***Re: Tapenada Papillon 30.11.2013 21:32
****Re: Tapenada Papillon 30.11.2013 21:34
****Re: Tapenada angrešt 30.11.2013 21:37

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.