| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

7.1.2014 22:10:30 angrešt

Re: topinambury

Ano, na stejném principu, krátce podušené topinambury (klidně podlité i trochu smetanou, neuškodí jim to, ale nemusí být), na to drobenka ze střídy bílého chleba, s máslem, solí a kořením.
Topinambury jsou výborná zelenina.
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Topinambury La Pepa 6.1.2014 22:15
*Re: topinambury Papillon 7.1.2014 12:35
**Re: topinambury La Pepa 7.1.2014 14:26
***Re: topinambury Papillon 7.1.2014 16:14
*Re: topinambury angrešt 7.1.2014 18:59
**Re: topinambury La Pepa 7.1.2014 19:39
***Re: topinambury La Pepa 7.1.2014 19:41
***Re: topinambury angrešt 7.1.2014 22:10
****Re: topinambury KoproFka 7.1.2014 22:36
*****Re: topinambury La Pepa 7.1.2014 22:52

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.