1.2.2014 10:02:54 Hanka36
Re: kuchařské umění
Tyhle zamražené pytlíky z mrazáku znám taky a bohužel často nepopisuju, takže pak někdy trochu hádám co to je - už jsem několikrát vytáhla něco jiného než jsem chtěla a poznala to až když to bylo rozmrzlé - takže jsem musela změnit plány.
Ale k té kuřecí kostře - jednou jsem je zkusila upéct vědomě! Myslela jsem, jak ušetříme


A jednou jsem uvařila brambory s cukrem, nejlepší bylo, že to nebylo moc nepoznat, protože soli dáváme málo, tak i cukru bylo málo a víte, že zimní brambory jsou trochu nasládlé i sami o sobě...
Ohledně "umění" - párkrát spálené maso v troubě nebo v hrnci tak, že jsme najednou neměli co mít k obědu a museli jsme řešit něco jiného, vyvařená polévka, velmi často udělám tak silný vývar z masa, že po ztuhnutí je z toho taková nechutná hmota, která se sice dá po ohřátí sníst, ale není to nic extra, spálená buchta v troubě.
Odpovědět