Dělávám jen na másle a tymiánu (maso osolím, zprudka na másle opeču a pak posypu tymiánem, podleju vodou a nechám v tlakáči dusit)... a řepu zas dělávám tzv.řepačku podle kluků v akci
, když se dá míň vody a rozmixuje, je z toho pyré, které se dá podávat jako příloha a zrovna k tomu masu by mi to chutnalo
Dobrou chuť!!!!
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.