pak jsem ke kuřeti přihodila rýži nebo brambory a ono se to dodusilo samo. Recept nic moc, ale fungoval. Jde takto dělat jakékoliv maso. Zeleninové rizoto taky nedá moc práce, brokolice je taky hned (a téměř jakékoliv zeleninové jídlo), vývar se vaří také téměř sám. Zapékané těstoviny, kuřecí prsa se zeleninou, jednoduché omáčky (rajská, koprová), ryby jsou taky téměř hned a třeba s feniklem je máme moc rádi, polévky nám také chutnali. Já vím, že je to takové šolíchací vaření, ale než jsem se sebrala tak to stačilo. Někdy na tento systém přepnu i teď, když je moc práce nebo jsem nemocná. Je plno jídel co je do 35min na stole.
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.