nebo za syrova. rajčatům ale z výživového hlediska tepelná úprava svědčí, tak směle do toho. pánev je potřeba mít rozpálenou, oliváče jen tak akorát, lžíci max 2 a grilovat či smažit po dávkách. jak je toho tam moc, tak to stačí pustit víc šťávy, než se jí vysmaží a začne se to dusit. jinak rýpání neřeš, je to tu kolorit, tortillu beru taky jako podklad, kam se dá narvat leccos, tedy přesněji to, co najdu v lednici a dobře se v ní zužitkují zbytky pečeně, pečeného kuřete, případně rýže.
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.