22.2.2016 18:10:19 Yuki 00,03,07
Re: Pro kolik lidí zvládáte uvařit bez stresu?
je to o dobrým plánování, když budu dlat nějakou věc, kde není stanovený přesně počet kusů na osobu, nevyjde mi to, dám málo nebo moc, lepší je mít na kusy, třba řízky a pro jistotu dva navíc, polívka je v pojhodě, kýbl to jistí, rýže nebo brambory se odhadnou, radši anby zbylo, to se zapeče na druhý den
jo a nevybírala bych extra drahý jídlo, ono se někdy netrefíš do chutí, někdy zase někdo něco nejí, třeba ryby milujeme, ale je to šíleně drahý pro víc lidí, to ať si koupí sami, hovězí to stejný, něco, kde bych stála dvě hodiny u krájení a složité přípravy taky, děti občas nejí nic, pak se to vyhodí, kdepak, nemá to smysl
levný maso nebo to, co se dá rozdělit, z řízku se ukrojí a zbytek může zůstat, dá se udělat malá porce, to už rozvrtaný kuřecí stehno vypadá blbě
samozřejmě se deá udělat kýbl gukáše s tmk, že stejně jako polívka může zbýt a ohřívaný je stejně lpší
a balit se třeba s karbenátkama by se mi fakt pro regiment nechtělo
takže dobře naplánuj
Odpovědět