Já celé dětství na dotaz, proč se u nás někdy neupečou buchty, slýchala, že je to moc komplikovaný. Pak jsem si to jednou za studií zkusila (nejezdívala jsem moc domů a o víkendech často experimentovala v kuchyni, tehdy jsem se asi naučila nejvíc vařit, ale základy jsme teda měla z domova) a zjistila, že na tom nic není. Moje matka, jinak velmi dobrá kuchařka, měla (pro mě poněkud nepochopitelně) prostě vždycky problém s kynutým těstem, no
Naučila se s ním až na stará kolena, když si pořídila domácí pekárnu.
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.