| Mili+5 | 20018 |
|
|
26.6.2012 20:34:27
Milá Clairol, rozumím každému slovu, které jsi napsala, sama jsem podobnými slovy před několika lety popsala spoustu stránek. Měsíc a půl je ještě úplný začátek, rozhodně si nepřipouštěj, že bys měla nyní už přestat truchlit, to bude trvat ještě dost dlouho. Tady na diskusi už skoro nikdo nechodí, ale pokud si potřebuješ popovídat s maminkami, co prožily nebo prožívají totéž, přijď sem
http://www.modrykonik.sk/forum/tema/zemrelo-mi-dite/ Tam diskuse žije a bohužel nové maminky stále přibývají, ale zároveň si vzájemně pomáhají. ![]() |
| clairol1 | 96427 |
|
26.6.2012 18:19:13
Víš, Filípek dostal po cestě do nemocnice astmatický záchvat a v nemocnici doktorům zkolaboval, museli ho 7 minut oživovat, pak ho hned převáželi do fakultní nemocnice a tam už bylo všechno špatně, muselo se ještě něco přihodit cestou v sanitce, jenže my nic nevíme, nikdo nám nic neřekne. Po 6 dnech nám doktoři řekli, že to miláček nepřežije a že ho odpojí od přístrojů. Bylo to hrozný, byla jsem s ním až do konce, i v "tu" chvíli, objímala jsem ho a volala zpátky, ale už to nešlo. Nic mi nepomáhá, psycholog, mluvit o tom v rodině, nic, naopak nemám náladu na nikoho. Včera jsem zašla do obchodu s dětskýma věcma, chtěla jsem něco koupit sestře, která bude mít brzo miminko a samozřejmě jsem se tam rozbrečela a musela jsem jít pryč. Nevydržím to, tak strašně mi Filípek chybí, mám pocit, že mi nikdo nerozumí a že to všichni přešli jakoby nic, brečím i teď, brečím každý večer, tak aby mě manžel neviděl.
|
| Tuliša | 6384 |
|
24.6.2012 22:42:11
To je mi moc líto. Krásný chlapeček. Co se mu stalo? Přeju hodně síly pro druhého syna a manžela, musí to být strašný.
|
| clairol1 | 96427 |
|
24.6.2012 15:48:05
http://www.youtube.com/watch?v=sHNVLJMDrqk
![]() ![]() ![]() |
| clairol1 | 96427 |
|
24.6.2012 12:38:08
Už nevím jak bych si ulevila, před měsícem a půl mi umřel náš Filípek
, zrovna oslavil 3. narozeniny. Nejsem schopná to přijmout, denně brečím a představa, že ho neuvidím, jak jde v září poprvé do školky, za další tři roky do školky, neuvidím jeho vysvědčení, jak se žení, jeho děti, tohle mě poslední dny trápí i přes to velké truchlení. Byl to tak nádherný chlapeček, můj miláček, bez problémů jsme se zbavili plínek, dudlíčku, uměl spoustu věcí, které odkoukal od svého staršího brášky a které jsem ho ani nemusela učit a teď nemám nic. Mám jen půlku z toho, co jsem měla. Stesk se ani nedá popsat. Poslední dny, které jsem s Filípkem strávila v nemocnici, se mi vrací dokola a dokola a to, když nám doktor oznámil, že je čas odpojit mu přístroje... naprosto šílený. Byl to zdravý chlapeček, kromě astmatu, které začínalo být kontrolované a takhle to dopadlo. Jak jen může umřít tříleté děťátko, které bylo zdravé??? Nedá se ani popsat to prázdno, jaké teď cítím, najednou nevím co s časem, když jsem na mateřské strávila 6 let nepřetržitou péčí o dvě děti. Bolest je tak veliká, že občas myslím, že mi srdce pukne. Miláčku, strašně mamince chybíš, myslím na tebe pořád!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Mili+5 | 20018 |
|
|
30.3.2012 18:43:21
Anicol, pokud bys chtěla popovídat, zkus třeba http://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/zemrelo-mi-dite/
Tam se dost píše, sem se píše málo. ![]() |
| Alpha Aquilae | 128939 |
|
|
29.3.2012 16:02:32
anicol..
![]() |
| Líza | 17721 |
|
|
28.3.2012 19:46:52
Musí to být těžký. Držím palce, ať to dál všichni dobře zvládáte.
|
| FialoFka | 95290 |
|
|
28.3.2012 8:58:04
Anicol, je mi to moc líto. Já vím, že moje slova nic nezmůžou. Myslím na tebe.
![]() |
| Anicol | 108690 |
|
|
28.3.2012 8:41:54
Ahoj holky, slíbila jsem, že se ozvu. No už jsem měla několikrát rozepsanou zprávu, ale nějak ji nezvládla dokončit. V neděli to bude 7měsíců co nám odešel náš brouček. V únoru by oslavil druhý rok. Moc se nám po něm stýská, ale věříme, že se má dobře, že je u Pána Boha. Život jde dál a začali jsme se snažit o další mimi, snad tomu našemu ročkovi přibyde za chvíli další sourozenec. Malého smrt brášky hodně změnila, snad aby nám to vynahradil, tak se začal chovat jako ten náš andělíček, takže lumpačí a nechce moc spát a před usnutím pláče. Pořád nám vrtá hlavou, jestli by byl takový i kdyby tu byli oba kluci, ale to se nikdy nedovíme. Ač nechceme moc srovnávat, tak srovnáváme pořád. Ale proč ne? Vždyť už to nebude trvat dlouho, za půl roku bude poslední srovnání a pak už jen, cobykdyby. Svírá se mi hrdlo jak tu teď píšu a slzy se tlačí do očí. Takže raději budu končit. Malej si v pokojíčku hezky hraje, tak půjdu za ním a pak jdeme na setkání maminek a dětiček, takže tu nebudu asi až do oběda. No a poslední informace, podle soudního znalce nikdo z lékařů, ani nás rodičů, nepochybyl, dalo se to čekat, takže případ je odložen, my sami nikoho žalovat nebudeme, už je to uzavřené a za ty nervy nám to nestojí, to si budou muset pak dotyční vyřešeit sami se sebou, se svým svědomím a nakonec obhájit před Bohem.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.