| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Klub starých paní a pánů

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 15522  [Dalších 15142 >>]
tinas 8544
13.12.2009 7:57:46
Ahoj všichni,zdravím vás.~x~

Já jsem v tom předvánočním shonu v jednom kole. Konečně máme skříně,tak rozstrkáváme krabicový čurbes,třídíme,co ještě můžeme vyhodit a snažíme se to ve zdraví přežít. TO je,ale krámů. :-D
V pátek jsme se na to vyflákli a vyrazili si na den do Drážďan nasát tu vánoční atmosféru. Dárky máme nakoupené,tak to byla spíš jenom taková procházka. Prošli jsme si trhy,nakoupili štolu a vyrazili domů.

Ad puberta. Nástup u nás proběhl a fakt se mi to vůbec nelíbí. Ráda bych měla zpět svoje roztomilé dětičky a ne ty obludy co mám. :-) Naty se začíná občas nafukovat,ale pořád je mazel,ale s Péťou to teda začíná cvičit.

Holky,co takhle nějaké nové fotečky miminek,školkáčků i školáků?

Dali,to je fajn,že se Kristiánkovi ve škole daří. A co malá Adélka?

Nel,
držím palce,aby se ti podařilo brzy najít nějakou práci,která by ti vyhovovala. Holky mají štěstí,že mají takovou mámu jako jsi ty.Kdyby tě napadlo něco co bys potřebovala pro Julinku hoď mi to prosím do emailu.

No nic jdu něco dělat,tak hezkou neděli.~x~

Jaana2 62013
12.12.2009 22:59:17
Šárko email
Dali od pritele
  • 
12.12.2009 20:32:26
Šárko, ne že bych si s M neužila starostí v době dospívání,ale bylo to spíš tím, velice brzy toužila poznávat svět a přivázat jí ke stolu řetězem, odešla by i s tím stolem:-)) Mobily v době jejího dospívání nebyly a dopis z Izraele šel dva týdny...Byly opravdu dlouhé...U ní hrála dost velkou roli skutečnost,že byla od 14 na intru a ten pomyslný raneček si sbalila opravdu brzy.
Dnes mám opravdu dobrý den.Ráno jsem vstala naklepala deku a už jsem se nehnula...Moje L5 se opět přihlásila ke slovu.Sedím u kamen zabalená v dece v oparu analgetik:-)Vítám novou kamarádku.Hortensie ten postup je obdivuhodný. Šárko já se naučila vánočku ze 4 od dědečka, který byl provazníkem:D Zítra Lucie noci upije Mějte se hezky Dali
Jaana2 62013
12.12.2009 12:28:11
Hortenzie o vašem pubošovi jsem tu na Rodině občas četla. Poznatky si uschovávám do paměti, pač si myslím, že něco obdobného mě možná potká se synem. To s tím táhnutím za jeden provaz - s otcem dcery jsme se rozešli ve zlém, ale když šlo( a jde) o dceru, tak on je celkem na mé straně a hodně to v období zkoušení hranic pomohlo. Asi i díky tomu to holka proplula bez následků jak pro ni, tak pro mne. U otce syna vím, že mu je to jedno a určitě mě nepodpoří v ničem, snad jen, že nepůjde proti mně.
Hortensie 56767
12.12.2009 11:39:44
Calpurnie,
věk se tady nezkoumá, ale požaduje se dobré srdce, empatie a hlavně vyzrálost a moudrost stáří~;).

Jaano,
hm, tak táhnout za jeden provaz? Jo, tak se to píše v odborných knihách i říká v životě. Nikdy jsem to nezažila, musí to být paráda, něco takového mít doma. No, přes všechny stížnosti na synáčka - snad jsem to v daném rozhodujícím věku ustála a věnovala dost času a pozornosti i nastavovala pravidla. Zatím se jeho puberta projevuje vzdorem až manifestačními projevy nenávisti vůči mně, jakožto autoritě a osobě, na níž je závislý. Ve škole i jinde je v pohodě a chová se prý slušně. Dokonce pro školu dělá i leccos navíc (samo, že jen ve věcech, které ho baví, třeba fotografování nebo při vydávání časopisu), takže si v podstatě nemám na co stěžovat~:-D. Zatím.

Šárko,
i kdyby puberta tvých získaných dvojčátek trvala jen rok, bude ti připadat nekonečná~;)

Jano,
ráda tě tu zase vidím. Sice tak trochu o stáří dětí ponětí mám, ale když to napíšeš natvrdo, tak je fakt neuvěřitelné, že to tak letí!
Tedy dojíždět denně za prací 120 km a ještě o víkendech pracovat z domova, to tedy tvůj manžel děti ani tebe neužije a ty jsi na vše vlastně sama. Tak držím vše, co mám, aby práce blíž vyšla.
Jak je to se zapisováním dětí do školky - budou mít někdy pro malého místo nebo se budete muset poohlížet jinde?
Jaana2 62013
12.12.2009 10:00:36
Ahoj všem,

Šárko 13-ti letá holka - to je teprv předpuberta. Teď se bude rozhodovat, jestli tu opravdouvou zvládnou v pohodě ( s klasickými příznaky) nebo zda vyšílí. Kamarádky dcera měla, bohužel, to druhé - trvalo to do snad 19-ti let a ani teď není v pohodě tak, aby na ni rodiče mohli být pyšní. Osobně si myslím, že to bylo tím, že na ni měli málo času právě v tom blbém věku. POkud ustojíte období 13 - 14 roků a holky budou mít nějaká nastavená pravidla ( tady je dost nutné aby rodiče , byť rozvedení , táhli za jeden provaz) tak je pak už většinou dobře, začne se řešit následná škola, kluci, taneční ... to už je s holkama dobrý.

S prací je to špatný. Náš zaměstnavatel už to třetím rokem řeší tak, že nedává smlouvy na dobu neurčitou. Pro něj určitě víc výhod než pro zaměstnance.
Jana Z. 4110
12.12.2009 9:11:56
CAuky KLube!!!

To je fajn zase vas cist vsechny pohromade...!

Takze mi chcete rict, ze to obcasne Kacky obraceni oci v sloup, nesouhlasne mlasknuti, ci patricny ton (jak jsme tak blby, ze se ptame, ci neco po ni chceme) - to jeste NENI puberta, to je jen odvarecek, takove predochutnani? ~t~ ajajajajjaj....

Vsem, co hledaji praci moc drzim palce!!!
U nas to je uz dele nez rok takove taky na **** s praci, tedy aspon zatim prace JE, akorat ze manzel za ni jezdi do 120km vzdaleneho mesta..
Ted se neco rysuje zase tady pobliz, tak drzte prosim palce, at to klapne, po skoro roce jezdeni a k tomu prace od vidim do nevidim, vcetne vikendu z domova - by to bodlo jemu i nam, mit zase trosku klidnejsi rezim a vice casu na sebe...

No jinak je u nas klid - Kacka (az na ty obcasne vyse popsane extempore) nam dela ze skolou a vubec obecne jen radost, ufff..
Miska je stejne jako Dali Kristianek v prvni tride (cas bezi, co...vsak jste tu zazily, jak se oba narodili) a vcelku ji to jde, znamky maji az od pulky druhe tridy, takze zatim mame jen slovni hodnoceni a to je vyborne - pry jenom by nemusela mit tolik starosti, zda vsichni kolem ni vsemu rozumi a vysvetlovat vsem okolo zadani ukolu, kdyz sama na svoje jeste nesahla ~t~, nase pani uzvanena, no... (ale ona pak to svoje taky stihne)..

A Mates v lednu bude mit tri roky, ve skolce zatim neni misto, takze jeste spolu budeme valcit doma do srpna...
Zatim chodi na takovou predskolicku, ktera je 2x tydne 2.5hodiny, takze uz mi doma placa cestinu a nemcinu dohromady..
Sice obecne moc toho nenamluvi, ale rozumi obema recem az beda, tak snad se rozmluvi..

A Vanoce? Mam tu dedu, ma ted prisnejsi dietu na cukr, tak se snazim dodrzovat jeho jidelnicek...
Napeceno mam jen jedno linecke a jedny rohlicky, jeste musim neco uplacat..

Dneska se chystame podivat se na KAcky karate zkousku na zeleny pasek, rika, ze to umi, tak snad to da...;-) a pak k veceru maji velkou gala show s taiko bubny a ruznymi bojovnymi styly na to se mlada extra tesi, zucastni se predstaveni...

A zitra chceme jit na vanocni trh, tak snad nam pocasi bude prat, obvykle tu porad leje a leje...

Ehm.....trosku delsi psani, ale tak je to po delsi dobe ;-))

Calpurnia - sem, myslim, neni nejak omezeny vek..
Calpurnia 102634
11.12.2009 20:41:20
Od jakého věku se sem může?
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094
11.12.2009 17:26:16
Holky, to je super číst vás všechny najednou, po takové době...
*Šárka* 17468
11.12.2009 16:34:59
Ještě rada ze života - po několika dnech strávených s přítelovými zlatíčky 2x13) si považuji, jak úžasné, poslušné a tiché dítě mám. A klidně se mu v deset večer vnucuji s kakaem a bábovkou. ~m~

Dali, Álo, Janino .. že u holek končí puberta dřív? Prosím, prosím...
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 15522  [Dalších 15142 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.