| Čumča. | 160024 |
|
|
16.9.2024 11:17:31
Jerry, tohle mě taky napadlo - že už se vidím, jak každým hambáčem/karbošem "dribluju" 25krát o pracovní plochu
![]() |
| Jerry G. | 159407 |
|
16.9.2024 11:13:45
Rodinova,
uz vidim, jak na me budou doma zirat, jak hazu masem o linku.. Ja tedy dodrzuji, ze maso musi mit pokojovou teplotu. Nez rozpalim grilovaci panev. Nez se opecou housky. To jeste nakladam cibuli do smesi octa a medu.. Pak jeste by mel upeceny chvili lezet. A pak vycisteni panve. To fakt neni na 5 minut..Doletela si dobre do Cech? |
| Rodinová | 140078 |
|
|
15.9.2024 19:17:24
Hamburgr, aby byl stavnatej a kompaktni, tak krom toho, ze musi byt z dobryho masa, treba krku, tak se ma uvodni kulicka vzit a 25x s ni flaknout o stul nebo linku.
Vyzkouseno, delam ![]() |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
15.9.2024 19:12:26
A ako dlho pečiete mleté Vy?
Poriadny steak mám na 2-3 minuty z každej strany, nieto placku mletého 🤦🏻♀ |
|
15.9.2024 19:07:22
Pulko, uplácanie masa práve nič netrvá. Odtrhnem z tej zmesi kus, v dlani z toho spravím guľu, tú dám na panvicu a potom na ňu silno zatlačím - aby z toho bola tenšia placka. Nulová príprava.
Schválne si to niekedy zmerám, no neverím, že by som presiahla čas 5 min Vlastne, potom to vypnem a nechám na tom roztiecť syr, takže pre tých, ktorí chcú syr, to bude možno 7 minut 🤷🏽♀ |
|
15.9.2024 19:00:11
Okolík, prosím? Ono sa placka z mletého pečie snad dlhšie než 5 min???
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2024 17:32:09
"na dovolené pod stanem, u moře, maminka vaří na vařiči polévku, hlavní jídlo, dělá okurkový salát, a ke svačině vaří pudink do pohárů s piškoty a mandarinkovým kompotem, a šlehá šlehačku ručním šlehačem"
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2024 17:31:23
"buď jíme nebo o jídle mluvíme, případně oboje naráz"
Jojo ![]() Přitom moje rodina byla štíhlá, maminka váží celý život plus mínus šedesát kilo. Nešlo o žádné nezdravé obžerství, jedlo se třikrát denně, jen se kolem toho hrozně nadělalo ![]() |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
15.9.2024 17:21:50
U nás se to nějak ne a ne otočit do opaku
babička řešila jidlo taky odjakživa, vařil i děda, oba skvěle, učili vařit i mámu (snachu), a i naši psk hodně řešili jídlo, stejně jako já i sestry... jídlo je u nás vždycky příjemné téma, ke každé příležitosti se řeší jídlo muž vždycky na oko znechuceně nadával, že buď jíme nebo o jídle mluvíme, případně oboje naráz ![]() A taky vždycky říkal, že on by nejraději pilulku, aby nemusel jíst... Teď už to neříká, podlehl a drží to i mé děti jen já jsem z rodiny nejlínější a hledám zkratky vzpomínka, jak na dovolené pod stanem, u moře, maminka vaří na vařiči polévku, hlavní jídlo, dělá okurkový salát, a ke svačině vaří pudink do pohárů s piškoty a mandarinkovým kompotem, a šlehá šlehačku ručním šlehačem, to je pro mne varování, kam bych se nechtěla nikdy nechat dotlačit ![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
15.9.2024 16:55:16
Huso, já mám jídlo moc ráda.
Jsem gurmán, jsem vybíravá na kvalitu, jsem náročná na stolování v klidu. Ale strávit přípravou jídla hromadu času mě nebaví, nebaví mě motat se půl dne okolo kuchyňské linky. Dobré jídlo se nemusí dlouze a složitě vařit. Občas, když je nálada, dejme tomu. Ale rozhodně ne denně. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.