 
	
	| Senedra | 14756 | 
|   | 22.9.2024 14:02:32 Jen pro pobavení a poplkání. jedna moje babička pekla zásadně sekanou ( ona říkala fašírku) přímo na pekáči, občas se jí trochu připálila, ale měla pořádnou kůrku. Druhá balila maso do alobalu, takže sekaná byla bez kůrky. Já peču jako chytrá horákyně - zabalím do alobalu a zhruba v půlce pečení alobal rozbalím, aby sekaná měla kůrku. Co vy, jak pečete sekanou vy? | 
| apo-lena | 159305 | 
| 20.9.2024 6:53:33 Našla jsem k tomu starou diskuzi. https://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep_tree.asp | 
| bono | 73031 | 
|   | 20.9.2024 6:22:34 sýry nezalévám jen olejem, ale dávám 1/3 pivo, 1/3 láku (ideálně ze zavařených paprik) a 1/3 oleje. Nechává se zaležet jen cca 4 dny, takže expirace je kratší. | 
| Fern | 155759 | 
| 19.9.2024 16:49:53 A co takhle utopenci? Fakt jsou vsichni potencionalni obdarovani "syrovi"?  | 
| kosatka2 | 89902 | 
|   | 19.9.2024 15:11:55 moje postřehy: - zábavný je červený pepř - snítky rozmarýny na vůni a vypadají trochu vánočně  i by mi tam ladil tymián - děláme to až těsně před Vánoci, aby to někomu dlouho neleželo a "neobživlo" - spíše krájíme na menší části, líp se to pak servíruje - ještě jsme úplně nevyladili, jak s cibulí - obvykle ji máme "pozadu" v rozležení oproti hermelínům | 
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
|   | 19.9.2024 14:58:08 A co romadúr nebo mozarela? A olej olivový neno slunečnicový?  Asi to taky zkusím, dostala jsem na to chuť. Ještě nikdy jsem to nezkoušela. | 
| Rodinová | 140078 | 
|   | 19.9.2024 14:47:19 S nivou bych byla opatrna, pri delsim nalozeni se pak dost tahne   Ja nakladala nejake tvrde typu gouda, hermelinoidni a syrecky myslim. Balkan asi neni spatny napad. Pridavam feferonky   | 
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 | 
|   | 19.9.2024 14:45:37 jj mám v plánu ještě nivu, balkán, liptovské guločky, korbáčiky, uzené pareničky (malé)... mezi sebou moc míchat nechci, ale do některých určitě přidáme i klasický tvrdý eidam vykrájený vykrajovačkami...  | 
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
|   | 19.9.2024 14:39:06 To je hezký nápad, jsou fakt roztomilé. Co ještě dáš za sýr? Určitě byvh dala nivu a balkán. | 
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 | 
|   | 19.9.2024 14:34:13  mini tvarůžky - jsou jemnější než syrečky, moc nesmrdí a mají bílou plíseň na povrchu (ty jedny) jako hermelín a jsou prostě výborné a taky roztomilé a budou velmi dekorativně vyhlížet  (obrázek je ilustrační, nějaká stará akce, cena je teď 34,90  ) | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.