Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 17.6modrasek13 | 4288 |
|
|
18.5.2005 21:24:12
Marti, tak to mě trochu děsí. Nám doktorka řekla, že z těch průdušek může být i astma. Proto chci aby mi napsala doporučení na alergologii.
Hrozně těžce snáším když je malé dítě v nemocnici, jsem citlivá a chce se mi brečet. Ale určitě se to zlepší. A co Kačenka? Jsou nové fotečky? |
|
|
18.5.2005 21:23:53
Marti, tak to mě trochu děsí. Nám doktorka řekla, že z těch průdušek může být i astma. Proto chci aby mi napsala doporučení na alergologii.
Hrozně těžce snáším když je malé dítě v nemocnici, jsem citlivá a chce se mi brečet. Ale určitě se to zlepší. A co Kačenka? Jsou nové fotečky? |
| Martina+Madlenka+Kačenka | 1331 |
|
|
18.5.2005 18:11:34
Ahoj holky. Tak si predstavte, ze mame Madlenku v nemocnici - je na JIP, takze tam s ni ani nikdo nemuze byt - chudinka mela hodne silny astmaticky zachvat :-((((. Ach jo! Snad ji brzy prelozi na normalni oddeleni, to uz by tam s ni mohla byt babicka... Ted jsme se na ni byli s manzelem kouknout (radeji jsme nesli dal, abychom ji nerozhodili - pry to bere zatim v klidu) - chudinka ma napichnutou kanylu v rucicce, zrovna sedela na postylce na nocnicku a kakala :-((( a porad hrozne spatne dychala. Ale vypada to, ze tam jsou moc hodni - doktori vse vysvetlovali, sestricky vypadaly moc hodne...(je v Krci). Ale je mi z toho hrozne smutno.
|
|
|
17.5.2005 16:58:06
Ahoj holky,
Květuška má ode dneška zánět průdušek a antibiotika. Včera odpoledne začala polehávat, sípala a strašně jí tlouklo srdíčko. Ale neměla a nemá teplotu, smála se.... Dnes dostala kalciovku do zadečku. To byl děs. Museli jsme ji násilím držet, a Pavel mi to moc nevěřil. Řev z ordinace sice slyšel, ale myslel že jsme v pohodě. Ve čtvrtek jdeme na pohřeb, zemřel manžel od tchyně. Je normální, abych necítila žádnou lítost? Od těch vánoc jsem vůči ní nějaká chladná a imunní. Ráno jsme s Pavlem vynadali jeho tetě, protože ona by jela na pohřeb ale ne se mnou v autě. Tady jsou divné vztahy. Já mám Pavla a dvě děti a nikoho dalšího nepotřebuju. Nikomu nic nedělám a kdo mě má rád, ten si za mnou cestu najde. Daggy, už se těším tak dej vědět..... |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
16.5.2005 19:21:14
Ahoj holky,
Honey, teď jsem mluvila se Štěpánkem, je moc spokojený. Na to, že odjedu a bude tam s našima jsem ho připravovala dost dlouho, takže to vzal a včera už se mě pak ptal, kdy odjedu? Vždyť u babičky a dědy je 1 týdně, takže je v pohodě. Jinak by mě nepustil, to určitě neeee a já bych nikam neodjela. Když se mně máma prve nedovolala, tak Štěpán jí řekl, že telefon neberu proto, protože jsem šla do porodnice pro miminko!!!??? Jak jste se ptaly, jak dlouho tam ještě bude, tak ještě 14 dnů s tím, že já tam jedu zase v neděli na ten poslední týden. Honey, tak držím palce, ať najdete příčiny kašle a je paráda, že Adélka se už "oklepala". Daggy, hezky dopékej miminko!!! Marti, pozdravuj svoje dvě princezny! Š. |
| honey | 6468 |
|
|
16.5.2005 17:33:58
Štěpánko, a to Tě Štěpán pustil? Já to nemyslím nijak ve zlém, už jsem uvažovala o tom, že Adélka by v příštím školním roce mohla jít na školu v přírodě, ale bojím se, že beze mně by tam nechtěla. Jak to Štěpán zvládá?
My byli včera dělat velký nákup, tak jsme Adélku "odložili" do dětského koutku, a ona tam začala brečet, tak jsme vyměkli a vzali ji zpátky, ale ona tam pak znovu chtěla, takže i když znovu začala brečet, tak jsme radši rychle odešli. Taky večer začala škemrat, že nechce do školky, ale přitom nemluví o ničem jiném, než o dětech ze školky. Tak jsem zvědavá, jak zvládne opětovný nástup :( Jinak po operaci se zotavuje dobře, řekla bych, že už o tom ani neví :) Ale začínám si myslet, že opravdu má nějakou alergii :(( Ten kašel má furt stejný, a už to trvá skoro měsíc, a dneska jí začalo téct z nosu, bojím se, že bude mít alergie na pyle :( Ve čtvrtek s ní jdu na kontrolu do Motola, nechám si zjistit ten sluch po operaci a zeptám se na tu případnou alergii. Po týdnu nepřítomnosti v práci mně čekalo 42 mailů :( Tak jsem to dneska průběžně likvidovala a měla hroznou radost z toho, že jsem tam jen na 4 hodiny .... kolegové závistivě koukali, když jsem po 1 odcházela :) Já se přiznám, že už ani nevím, jestli bych dokázala pracovat 8 hodin, připadá mi to fakt strašně dlouhé. A ještě k tomu ve středu jedu s jedním kolegou do terénu, tak to mi ten týden uteče ještě rychleji. Tak se všechny mějte krásně a Daggy přeju ještě pár (co nejvíc) klidných nocí! |
| Daggy, Viki + Bety 30.5.05 | 9347 |
|
|
16.5.2005 13:01:00
Ahoj,
hlásím se zatím celá, minulý týden mi koncem týdne bylo trochu šoufl a teď zase dobře, tak ještě nějakou dobu vydržím. Jenom ten můj starý mě naštval, páč po sobotním hokeji přišel domů podnapilý, no co kdybych rodila? Ještě že už je to MS za námi. Marti, rodit budu tentokrát v Hodoníně, mám to deset minut od baráku a je tam klídek. Minulý týden dokonce dostali certifikát "Baby friendly hospital", tak to tam snad přežiju. Viktorce teče soplík proudem, následky minulého týdne a oblíkání - neoblíkání na zahradě v MŠ. Ale nic hrozného. Čau D. |
| Markys | 12183 |
|
|
16.5.2005 10:14:25
Ahoj holky,
to je fajn, Stěpánko, že jste si to tam takhle užívali, úplně Vám závidím tu přírodu, hned bych někam vypadla. A jak tam bude Štěpánek ještě dlouho? Taky jsem koukala, jak si Štěpánek a Honzík s Jessicou užívali čarodejnic, my jsme je letos nějak opominuli... Už aby byly prázdniny. Klárka je ve školce sice v pohodě, jen už občas škemrá, že by raději po obědě anebo že by zůstala doma, jenže to teď nejde. Tak už se na ty letní měsíce těším, doufám, že to vyjde a budu s ní. Jsem taky zvědavá, jaký bude letos v létě počasí. A jak se vede Adélce? Holky, hezký začátek týdne! |
| Léňa-Honzík12/11/01,Jessica95 | 20025 |
|
|
16.5.2005 8:16:05
Štěpánko ,vítej doma ,to je fajn ,že jste si to tam se Štěpánkem užili ,ale taky ti věřím ,že už teď je ti po něm smutno ,kdy si pro něj pojedeš nebo tam ještě budeš s ním ?Ty maminy u pračky to musí být vopruz ,ale řešila bych to stejně jako ty vyprdla bych se jim na to...
U nás není nic novýho ,Honzík je pořád doma ,školku už jsme vypustili i z našeho slovníku :o( Honey ,co Adélka jak se zotavuje ? |
| Štěpule & Štěpán 9.11.2001 | 2008 |
|
|
15.5.2005 21:31:10
ahoj holky, tak jsem doma ze Šumavy. Moooooc se nám tam líbí a ani nám nevadilo, že občas i padal sníh. Vzápětí totiž začalo svítit sluníčko a bylo nádherně. Je tam kam chodit na procházky. Díky tomu, že jsme loni byli touhle dobou v Krkonoších, tak jsme vybavení, rukavice, šála, ale zároveň kraťasy a tak. Včera jsme šli s malým na rozhlednu, bylo pro změnu vysloveně vedro, jasno, krásný výhled. Krásný lesy. Dnes jsme se vydali k Měsíčnímu kameni, vyzařuje prý nějakou energii, tak doufám, že jsem nestála na jeho špatné straně, tam, kde tu energii pro změnu bere...
Hlavní léčebnou procedurou je vzduch, takže jsem se dobrovolně vzdala cvičení pro maminky a radši jsme byli s malým hodně venku. Ve školce sám být nechce, tak ho k ničemu nenutím. Celý týden dostával kapky na rýmu, pak se přidal i kašel, takže dr. povoluje bazén až od tohoto týdne, tak uvidím, jestli se tam s ním naši vydají. Na zítra jsem mu objednala perličkovou koupel, hm, tu mu závidím! Co se týče vzduchu a okolí je to tedy bezva. Ale nesmím si moc připouštět to, že tam je ubytovaných 105 lidí, polovina děti, polovina maminky. Nevěřily byste, co se tam děje třeba kolem pračky. Na nástěnku si každá napíšeme, kdy chceme prát, ale některé to prostě nejsou schopny dodržovat, případně nevrátí klíče, takže ta maminka, co je na řadě má smůlu, protože klíč prostě není vrácený. Ráno jsme se tam s jednou maminkou pohádaly, fakt jsem byla vytočená, ale rozhodla jsem se, že tam jsem kvůli klukovi a nemám zapotřebí řešit pračku, to si to pak radši přemáchnu v umyvadle... Některý maminky tam přijely spíš kvůli sobě a děti vrazej do školky a pak je nechaj lítat po baráku a samotný na hřišti a vůbec se jim nevěnují...no, jsem ráda, že si dám pauzu. Ale už teď se mi stýská po Štěpánkovi. I když mě tam pěkně zlobil, všechny děti jsou rozjívené, on se po nich pochopitelně opičí, všechno jsem mu musela říkal stokrát a stejně pak dostal na zadek. zajímavý je, že mě zlobí, ale když mu řeknu, ať jde do školky, když se se mnou nudí, tak má vyděšený výraz v očích a nechce tam. Měl to ze začátku trošku složitější, protože tam jsou hodně sourozenci a kamarádi, tak chvíli trvalo, než se zapojil do kolektivu. Honey, ten Motot je teda strašnej! Je to smutný, to naše zdravotnictví!!!Opravdu příště si radši připlatit! Není to tak dlouho, co měla s personálem v Motole problémy moje sestra, musela jsem jí domluvit jiného lékaře odjinud a ten přístup byl teda nebe a dudy! A jak je Adélce????? To je hlavní, aby jí to udělali dobře a aby to pomohlo. Zase napíšu, Š. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.