Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Iva (Aneta03, Radovan06) | 13293 |
|
|
24.11.2005 15:24:29
jeee :-))) hodne stesti zdravi a spokojene zivobyti na tomto svete :-)))
|
| Toci | 12735 |
|
|
24.11.2005 9:22:22
Pro mě super zprávo po ránu :o) Taky moc gratulujeme a přejeme Kátě do života ten nejlepší start a zbytek už bude jen na ní a jejích rodičích a bráškovi :o)
|
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
24.11.2005 8:11:31
Take se pripojujeme a prejeme Katusce vsechno nejlepsi do zivota!! Aby ji tatinek s maminkou pekne rozmazlovali a aby byl na ni Adamek hodny:-))!! Mmaince prejeme aby se rychle zotavila a aby bylo vse v poradku!!
Uz se tesim na fotecky!!! Velkou pusu velkemu braskovi Adamkovi! |
| Katka... | 7968 |
|
23.11.2005 23:44:30
Jééé, to je krásná zpráva před půlnocí! :)))
Lucce velká gratulace, rychle zotavení a Kačence hodně mámina mlíčka, ať krásně roste! |
| Bajka + 2 brouci | 5337 |
|
|
23.11.2005 22:27:22
Ahojda maminky, chtěla jsem reagovat na chování našich capartů, když mi přišla skvělá zpráva, a to že Lucka s Adámkem dnes povila své druhé robátko!! :-)) Dcera Katuška se narodila ve 14.42 hod po hodině a čtvrt!! dlouhém, poměrně nebolestném porodu :-)) Malá má 51 cm - druhá část zprávy bohužel nedoťapkala, takže na upřesňující parametry si budeme muset počkat.
Káťa má prý krásnou hlavičku, málo vlásků a dlouhé prstíky, navíc je šikulka, protože hned věděla, kam se přicucnout, aby nasála to, co ji bude v následujících dnech a týdnech zajímat asi nejvíc :-)) Luciáš vás moc a moc pozdravuje a mrzí ji, že už se do porodu nestihla tady na Rodině ozvat. Šak ona nám to určitě brzy vynahradí!! :-)) Malé Katušce do života vše nejlepší, hodně zdraví a hlavně spokojenou rodinu... |
| Iva (Aneta03, Radovan06) | 13293 |
|
|
23.11.2005 16:34:29
ahoj holky, toz jste mne potesily
My se angazujem v MC, nekdy jsem tam i 3x tydne, Anetka je v tomhle smeru hodne otrkana, vidim to skutecne jako prinos. Dneska treba drzela v ruce nejake pomucky na hudebku, prisla vetsi holcicka, zacala se s ni o to tahat, tak ji Anetka prastila, bohuzel tak blbe, ze to slo do obliceje nekam k oku, ta holka zacala rvat a bezela za maminkou a ja zas byla ta blba matka, co si nehlida sve agresivni dite, protoze okoli to zacalo sledovat az od toho okamziku, kdy zacal kraval. Na druhou stranu zacala byt svym zpusobem ohleduplnejsi - treba si dava pozor, kdyz jede po klouzacce, jeslti tam nekdo nestoji, kdyz jede na odrazedle, jeslti nekdo neprekazi a tak, kdyz si hrala sama nebo s jednim kamaradem, tak na tohle vubec nemyslela. ted zrovna mame fofr týden - zítra učím výtvarku a v sobotu organizuju Den řemesel muzete mrknout na www.mc-maj.com |
| Lucie, Amaia+Eneko+Julen | 18584 |
|
|
23.11.2005 15:32:43
Dandulo, taky si myslim:o) (ohledne Ivci) U nas ted probiha malinky vzdor, ale ackoliv je obcas tezky udrzet bud vaznou tvar nebo nervy, tak se snazim byt klidna (pri mym temperamentu to neni jednoduchy). Nastesti si Amaia vetsinou necha veci vysvetlit. Co se tyce hracek apod., docela se otuzila v lete u tchanovcu se stejne starym bratrancem, driv si nechala veci brat bez protestu, ted o ne bojuje (nekdy az moc):o) Ja se snazim ji moc nezakazovat, aby to nebylo samy "ne a ne", necham ji delat, co je bezpecny, ale pokud dela neco, co se nema, tak se snazim ji to vysvetlit, treba stokrat. Samo, ze zkousi hranice, ale v tom jsem docela tvrda. Naopak manzel ne, ale taky ho vychovavam:o) U tchanovcu se od toho bratrance naucila "vztekat" = hazet sebou o zem a jecet, ale co jsme doma, tak je v klidu. Proste to videla a opicila se.
Jani, ja si myslim, ze toho na Honina bylo asi trochu moc a jak to tak ctu, tak uz se desim toho, jak bude mlada reagovat na prirustek (ktery zatim neni:o)), doted byla mazel a mela veskerou pozornost, tak jsem na to zvedava. Ona je v nekterych vecech dost tvrdohlava (po mne, jak tvrdi manzel). rekla bych, ze vsechny tyhle "naschvaly" Honin dela jen kvuli pozornosti, ale to je ti asi jasny. Zkusenosti vlastni nemam, ale svagrovka mela pobobny pripad se svyma klukama (jsou od sebe 18 mesicu), nemohla je nechat bez dozoru, protoze ten starsi, ac jinak velmi klidne dite, toho mladsiho mydlil, co to slo. Casem se to spravilo, ted uz spolu radej! Ja musim bezet, privezli mi posilovaci stroj:o))) |
| Toci | 12735 |
|
|
23.11.2005 15:20:00
Ahojky, my zítra určo nee, Viki je na antibiotikách, v pondělí jí píchali ucho :o( Takže snad příště :o) Užijte si to...
|
| konecnad,Krystof03,Kaja06 | 16697 |
|
|
23.11.2005 8:37:33
Ivco, bud v klidu, jsi "normalni", my to s tatou vedeme doma taky tak, ovsem kdyz prijde detska navsteva, Krystof je veme k hrackam, ustoupi a nech je si vybrat a pak si vybere sam. Oblibene hracky jsou "mimo".
Jinak u nas si nikdo nedovoli hrabat se mu ve vecech, asi jsem "despota" a pusobim na lidi tak, ze maji respekt. Nic jsem nemusela opakovat 2x. Ovsem je pravda, ze takhle se chovame i knasim vecem, takze nasi znami nas uz znaji. Vic mame stresy na navstevach. Krystof si bez dovoleni nic neveme, takze musim kazdou chvili byt v detskem pokoji a rikat:"ano, to si muzes vzit.". Jinak na to nesahne, leda mu to to dite osobne poda, ma respekt s vlastnictvi a nemyslim, ze je to spatne. Ale treba v materskych centrech, mel problem, stale ustupoval. neco si pujcil a nejake jine dite mu to sebralo, tak jsem ho zacala trenovat a zacinaji se projevovat prvni "vlastovky" uspechu. Uz si to drzi zuby nechty a kdyz jde na nej dite silou, tak jej odstrci. Sice breci a vola mami, ale uz si v prvnim kontaktu poradi, nechci, aby z nej byl otloukanek, ktery vsem ustoupi. Slusnost od sud po cud.... Tak zitra jedu do Clovickova, neco kolem 10:30, kdo jedete? Lucilda s Amaiou tvrdily ze jo, tak kdo se pridate? |
| Luci, Ondra 24.09.03 | 15412 |
|
|
23.11.2005 8:26:43
Verco, kde bydlite na Zizkove? Ze bycho se treba mohli nekde sejit, jestli by jsi mela chut! My bydlime V kapslovne, pod Parukarkou. Je pravda, ze to tu moc jeste neznam, ale podle mapy se umim orientovat:-)
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.