Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Margaret | 1200 |
|
|
23.6.2009 7:30:05
Lesněnko, tak aspoň jsem tě pobavila
. Argument mého muže je ten, že je to hrozná zodpovědnost, víc jsem z něj nevyrazila, kromě vrtění hlavou a šklebu. Zodpovědnost se mu ale nehoní v hlavě, když jezdí dlouhé trasy na kole, po silnici a v provozu. Takže já myslím, že to bude lenost. On se o tom ani nechce bavit, prostě ne a není to pro něj téma k hovoru, leda tak pro mne k monologu. Jdu si uvařit odtučňovací čaj, ať zbrzdím svoje zatučňovací tempo ![]() |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
23.6.2009 4:47:48
Brendy,taky velikanskou gratulaci posilam!
![]() Margaret,ty jsi me fakt rozesmala popisem sve osoby ...omselost...promin asi jsi to nemyslela jako vtip .Co je tveho manzela argument?Proc uz ne?... stejne by ses starala hlavne ty ... |
| Margaret | 1200 |
|
|
22.6.2009 22:25:41
Tak předně Brendy velká gratulace k Radečkovi!!
Sáro, asi nemohu být objektivní při hodnocení vybraných jmen, Marek je jednička ![]() Né, tak toho vynechám, líbí se mi Petr (moc jich teď není a Péťa je hezký, měkký a mazlivý, a když vyroste tak Petr je super jméno pro pořádnýho chlapa), Martin (toho jsem chtěla, ale nemohla mít, protože manželův spolužák Martin Br. byl d...l co seděl na vědeckém komunismu v první lavici)a Radek. Ty se Š se mi líbí, jen mi k příjmení přijdou moc ŠŠ Dášo, jsi odvážná, fakt frajerka. Já si reálně nemůžu na manžela nijak moc stěžovat. Změnil nedávno práci a je dost vytížený, o dům se stará, problémy nedělá s ničím kromě dalšího dítěte. Kdybych smrtelně vážně řekla, že chci Citroen C5, půjde měřit garáž. Pravda je, že když tak přemýšlím o tom, jak moc dobrovolně dělá něco s dětmi, nejsem si moc jistá o jakou míru dobrovolnosti se jedná. Mnohem dobrovolněji jede s kamarádem na kole, chodí do piána (to mi přijde doslova úchylný). Kdybych od něj odešla, fakt nemůžu vymyslet žádná pozitiva na obzoru. Vzhledem ke svému věku a omšelosti nemohu doufat v prince na bílém koni, tudíž ani v to chtěné mimino. Navíc jsem poměrně dost vybíravá, inu s věkem rostou nároky. Nevím kam bych šla bydlet ani jak bych uživila sebe a děti. Teda vím - mizerně bych nás uživila. A to dětem fakt udělat nemůžu - mamince ruplo v kouli, chtěla mimino, tak ve jménu své pravdy odešla od tatínka do pronajatého bytu, dělá od rána do večera a stejně nemáme na hračky ani kroužky........ No prostě přesně takhle by to dopadlo. Prostě se smířím "jen" se dvěma dětmi a můžu žít vcelku pohodový život. Teď jen se nějak s tou situací srovnat. Ono mně jde všechno pomaleji, natož pak toto. Jak mám donutit Marka aby spal? Naučil se vylézat z postýlky a od té doby večer vylézá doslova do umdlení, hlavně mého. Nesu ho nahoru min. 15x a jsem z toho fakt hotová. Zatím vždycky stačilo upravit postýlku, ale už není jak. Rozumná řeč s ním není, unavený je. Jediný co funguje je lehnout si s ním a počkat až usne (a usnout taky). Takhle to ale bylo s Adamem a ráda bych to tentokrát vynechala. Ještě před třemi týdny, když neuměl vylézat, tak bylo usínání v pohodě. Ale tohle je na mrtvici. Dušan už vymýšlel, jak mu na tu postýlku udělá poklop A už je tady znova, achjóóó |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
22.6.2009 19:26:05
Tak to Brendy posilame s Eliskou velkou gratulaci. Zpocatku jsem nevedela ke komu mimco priradit
Jsem konzerva, na neobvykle jmeno si netroufam. Taky ta neobvykla se k prijmeni moc nehodi, spis takova klasicka (*-slav),ale ty jsou obvykle dost dlouha. |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
22.6.2009 17:29:05
Jo Radeček je od Brendy
![]() Já se bojím že pomalu každé jméno bude v někom něco vzbuzovat.... ... třeba Barka Bašata to by šlo ![]() Kač. |
| Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
|
|
22.6.2009 16:54:09
Madagaskar ne, spis Comeback
Ale original jmena je Alexandr a to by bylo moc dlouhe k tomu prijmeni. |
| Berush | 5363 |
|
|
22.6.2009 16:50:59
co třeba Alex? Pokud ti to teda nebude evokovat Madagaskar....
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
22.6.2009 15:20:24
Tak máme dalšího kluka do party
![]() dnes v 13:30 se narodil Radeček 3,5kg ![]() Kač. |
| Lesněnka | 14877 |
|
|
22.6.2009 14:59:25
Martin Basata se mi libi
![]() |
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
22.6.2009 13:33:28
Jo a mě by se ten Albert moc líbil řetězec, neřetězec!
Kač. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.