| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Oslavy

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 11713  [Dalších 11333 >>]
TaJ 81121
7.3.2022 17:43:07
Neznámá, jo a právě tohle nemám na tom ráda...radši pozveme jen jednu rodinu a v klidu si popovídáme všichni dohromady, děti obvykle zmizí nahoře...ale asi je to potom spíš návštěva, než oslava:-), ale máme to takhle radši, klidně to oslavíme na etapy a v klidu.
petluše 39676
7.3.2022 17:29:55
Mě to baví,hlavně pro rodinu a známé. Jenže mám hodně sourozenců. Když pozvu jen me sourozence s rodinama, je nás hned 16, teď teda víc protože začínají být děti v páru. Manžel je jedináček, když se sejdou jsou tři. Oslavu dělám v létě na zahradě, v zimě doma. Tlačenice nevadí, kafe si může uvařit kdo chce. Talířku nutné nemusím umývat já.
margotka78 alias shit-roller 108560
7.3.2022 17:14:32
Ne. Nesnáším oslavy, žádné bych nejradši nedělala a ani na žádné nechodila.
luthienka 77117
7.3.2022 15:54:59
Tak napůl mě to baví - rada vařím, tak se svými dobrotami rada pochlubim. Teď mam kavárnu a občas tam něco organizujeme. Naposled se moc povedl večírek swingové partičky (jedna z nich měla narozky). Vyklidía se část stolu, udělal se rautovy stůl a uprostřed se tamcilo. Vesla se i malá kapela (3 muzikanti). A byla to super atmosféra - to ke pak radost doplňovat jidlo, dělat pití i uklízet nádobí.
Doma zase moc rada griluju, léta jsme měli tradiční vánoční grilování pro moji kapelu a jejich rodiny.
neznámá 91073
7.3.2022 15:53:36
TaJ, ve větším počtu lidí už s korzuje a jsou ruzné skupinky lidí. Bavit se každý s každým nejde.
TaJ 81121
7.3.2022 15:51:55
Evelyn, syn bude mít příští rok 15 a uvažuju o nějaké oslavě někde na nádraží, nebo ve vlaku...~:-D, vzhledem k tomu, kolik má stejně zaměřených kamarádů... Ale zatím jsem ještě nenatrefila ten správný nápad, který by byl taky finančně zvládnutelný...x desítek tisíc na pronájem vlastního vlaku fakt nehrozí~;)
TaJ 81121
7.3.2022 15:49:23
Stará huso, jo, čím míň, tím líp:-), nám se to tenkrát nepodařilo moc srazit, ten počet a to jsme tam měli každý fakt jen ty nejbližší příbuzné a nejbližší kamarády a to je manžel jedináček a já tam taky neměla všechny bratrance apod...ale, svědci s partnery, můj brácha s rodinou, moji rodiče, manželovi rodiče dvakrát, protože jsou rozvedení, takže každý s partnerem, pak nějací ti kamarádi s rodinami a jedno roční batole:-) a ono se to nasčítá:-)
neznámá 91073
7.3.2022 15:41:46
Kdo co přinese nijak nekoriguji, vždyť je to jedno. Těch rodin už tolik, že se vždy sejde mix sladkého i slaného. Pokud někdo peče koláčky ala babička MC Donaldová, jeho problém, prostě se nesnědí a druhý den je hodím slepicím.

My džbány také nemáme, máme zásobu půllitrů a třetinkových skleniček, limonádu a pivo si každý natočí sám, popřípadě točí děti, ty to baví.
Talířky moc nepoužívám, používám papírové tácky. Salámy nebo sýry připravím předem a jenom vytahuji tácy. Spadnuté rajče neřeším, to se vyřeší po oslavě, ale nemáme koberce.
Když to tak čtu, tak jsem asi hostitelka na baterky, kolem hostů neskáču a spíše se bavím, ale asi jim to nevadí.~:-D
Stará husa 154854
7.3.2022 15:40:53
TaJ, já měla na svatbě 12 hostů a připadalo mi to tak akorát. Už v mládí jsem neměla ráda velké shromáždění lidí.
Konzerva 153011
7.3.2022 15:40:47
" dobří lidé se vejdnou všude"

Holko modroočko,

mám tomu rozumět tak, že my, co tu píšeme, že velké oslavy, notabene v malých prostorách, nemáme rády, nejsme dobří lidé...?~:-D
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 11713  [Dalších 11333 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.