| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Oslavy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 11713  [Dalších 10993 >>]
Monika 123907
8.6.2021 16:01:21
Monam, jste z Prahy? Zrovna včera jsem si říkala, při pití piva u usedlosti po procházce po Ladronce (Břevnov), jaká by tam mohla být super narozeninová oslava (přesně pro tento věk myslím ideální) - za 100,- Kč na dítě (za stejnou cenu tedy mohou skákat i dospělí) několik velikých nafukovacích trampolín a jiných "skákadel" na veliké pískové ploše, vedle fůra stolů na občerstvení donesené nebo i pořízené ve vedlejší restauraci (dělají i pizzu) ... Jestli se to nehodí zrovna Monam, doporučuji i komukoliv jinému. Vedle jsou i kurty na beach volejbal a obrovské travnaté plochy pro jakékoliv jiné sportovní aktivity, menší dětské hřiště s prolézačkami, volně přístupné WC (v restauraci, ale nepodmíněno konzumací) ... Dále jsou k dispozicí i volně přístupné grily, ale na to bych zase nesázela, že budou pokaždé volné ...
77kraska 132593
8.6.2021 15:56:54
Huso, driv to nikoho ani nenapadlo....deti mely oslavu s rodinou - a kamaradum venku rozdaly pytlik bonbonu....ale asi pod vlivem americkych filmu dnes deti chteji oslavy s kamarady, taky jsme to mnohokrat absolvovali a mnohokrat navstivili....nastesti s pubertou to odeznelo
K_at 121378
8.6.2021 15:53:26
Monam, vzala bych kluky někam na hřiště, udělala jednoduchý piknik. A nechala je se bavit.
monam 158013
8.6.2021 15:51:38
Konzervu bydlíme ve 3+1 a mám další tři děti, z nichž jen jedno další by se přidalo. Zbytek by se chtěl někde zavřít
monam 158013
8.6.2021 15:50:02
Kat jde o chlapecký 7-9 cca
Ropucha + 2 120300
8.6.2021 15:49:52
Mně se také nikdy nestalo, že by se oslavy chtěl účastnit i rodič.
A to ani v dětském zábavném centru, kde jsem je i zvala, že se klidně mohou přidat, neboť tam bylo místa dost. Ani v kině, v cukrárně apod., natož doma.
Ropucha + 2 120300
8.6.2021 15:37:18
Vzít partu dětí někam ven?
Na výlet, na koupaliště, hledat kešku nebo k nějakému cíli, který máte v okolí a zaujal by danou věkovou kategorii.
Uspořádat šipkovanou nebo nějaké venkovní hry.
Spojit to s nějakým občerstvením, piknikem, opékáním buřtů ...
Vítr z hor 100046
8.6.2021 15:31:16
Taky zrovna přemýšlím. ~e~

Oslavy děláme na zahradě, tvořit zábavu mě taky nebaví. Většinou něco grilujeme (jednou shořel gril, tak děti viděly hasicí přístroj v akci a dost se jim to líbilo, ale že je s tím moc uklízení, nedoporučuju).

Připravím občerstvení, to, co dá nejvíc práce, snědí asi za minutu. Piňatu si vyrábějí samy. Zrovna se mořím vymýšlením, co do ní koupit, aby to bylo levné, nerozbitné, ve velkém množství, politicky správné a líbilo se to teenagerům.

Děti si samy pouštějí hudbu, lehce zapaří, pak většinou někdo zahučí do bazénu (musím ho ještě vyčistit a napustit...). Nápoje si tankují samy (nějakou ovocnou vodu).

Letos mám slíbeno jen pár hodných děvčátek, že je ten covid a maminka unavená, ale podle mě tím hůř, protože mám pocit, že se nezabaví tak snadno, nebude takový blázinec.
Monika 123907
8.6.2021 15:25:52
EvoMarie, taky bych asi měla trochu problém strávit celou oslavu společně s matkami dceřiných spolužaček, existují tam dost velké rozdílnosti v "založení", v případě syna to bylo příznivější, tam jsme se sešly nějak kompatibilněji. Ale tedy ukončit oslavu v přijatelném čase bych bez větších potíží uměla v obou kolektivech. A nějak si neumím představit, že by to někdo nerespektoval ...
EvaMarie 44410
8.6.2021 15:05:31
Nejmladší je předškolačka. Ono to není tak, že by někdo vsunul nohu do dvěří a odmítl odejít, ale obvykle nastane taková (pro mne trochu trapná situace), kdy ti, které znám lépe a kamarádíme se zůstávají a ti ostatní se jaksi automaticky přidají. Někdy je tam cítit takový řekněme sociální nesoulad a opatrně našlapuji a hledám nekontroverzní téma (což bych řekla že se hledá stále složitěji, už ani to zdraví není nekonflikní půda). Takže to obvykle vyřeším tím, že všem něco naliju, oni se trochu picnou, ledy to prolomí, ale zase se pak nikomu nechce domů. Jsem byla zvyklá z Holandska psát na pozvánky nejen čas začátku, ale i konce oslavy, ale je to zbytečné. Už jsme měli dětskou oslavu do 10 hod. večer nebo to spontálně dopadlo i s přespáním dětí, takže ještě jsem musela řašit následné ráno, kdo si koho kdy vyzvedne.
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 11713  [Dalších 10993 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.